lovas játékok

Lovaglós játékLovagolj Penny a kislánnyal irányítsd őt és a lovát. A lovagló lány az egér mozgását fogja követni. Szed össze vele a gyümölcsöket és a zöldségeket. Az ugráshoz nyomd meg a Space billentyűt. A cél, hogy 750 pontot összegyűjts.


Díjugratós játékA játék lényege, hogy minél kevesebb hibával menj végig a pályán akárcsak a valód lovas díjugrató versenyeken. A billentyűzeten lévő nyilak segítségével tudod irányítani a lovat. A felfelé nyíl lenyomásával tudod átugrani az akadályokat


Charger EscapeSzabadítsd ki a lovat az istállóból. A játékban egy átlagos ló pegazussá változhat és kiszabadulhat hétköznapi életéből. Az egér használatával tudod a tárgyakat mozgatni. Érdemes minél több tárgyra ráklikkelni, hiszen ki tudja mit rejt.


Indian EscapeA vőlegény megszökött az esküvőről és menekül a menyasszonyától, lehet, hogy ez már túl késő? Segíts a fiúnak neki megszökni az arájától! A jobbra és balra nyilakkal tudod a lovat és a lovast irányítani. Használd a fel nyilat a gondolatok begyűjtéséhez, amivel pontokat szerezhetsz.


Oldalak